“E” kategória

Tájékoztató a Standard Autósiskola tanfolyamaira jelentkezés feltételeiről

A “C+E” kategóriás gépjárművezetői tanfolyamra a jelentkezési és vizsgalap kitöltésével jelentkezhet. A jelentkezési lapot az iskola ügyfél szolgálatán közösen töltjük ki és elektronikus úton továbbítjuk a Közlekedési Hatóság részére. A kitöltött jelentkezési laphoz mellékelni kell:

  • A “C” kategóriára érvényes Nem kezdő ! vezetői engedély fénymásolatát (iskolánkban lemásoljuk)
  • Az EÜ 2 orvosi igazolás, vagy a vezetői engedélyben 102 kód szerepeljen
  • A jelentkezéskor az első tandíjrészlet 33.000.-Ft és az első vizsgadíjrészlet 9.200.-Ft befizetése szükséges. Ez összesen 42.200.-Ft.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   A

A vizsgadíj összege: 28.100 Ft (ebből 9.200.-Ft-ot a jelentkezéskor, a további  vizsgák díjait a gyakorlati  oktatójánál kell befizetnie).

A tandíj összege 85.500.- Ft, mely a  teljes elméleti képzést, a biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés műhely gyakorlatát, továbbá a minimálisan kötelező 15 gyakorlati óra költségét fedezi. A tandíj három részletben fizethető! A jelentkezéskor 33.000.- Ft, a sikeres elméleti vizsgát követően 17.500.- Ft. A további 35.000.- Ft az 5 óra vezetést követően esedékes, melyet az iskolában félfogadási időben , vagy banki utalással a nyitó oldalon található bankszámla számra utalással fizetheti be. Amennyiben Ön további gyakorló órát kíván venni, annak díja megegyezik az alapóra díjával, tehát 3.500 Ft.

Rendelkeznie kell internet hozzáféréssel, mert az elméleti tanfolyam e-learning rendszerben történik!

Így Ön szabadon választhatja meg a tanulás időpontját és helyszínét és a tankönyv illetve tesztkönyv megvásárlása sem szükséges.

A félfogadási idő:

  • hétfőtől-csütörtökig 9-16,
  • pénteken 9-12 óra között.

Az ügyfélfogadás helye: XIV. Thököly út 58-60. 1/114

További felvilágosítással állunk rendelkezésére személyesen,illetve telefonon: a 342-4501;413-0343;

+36 964-4909, vagy e-mailban a info@standardati.hu címen